“Етър” приема ЦСКА II в дерби на върха

Публикувано на пт, 28 окт. 2016
285 четения

Съперникът от ЦСКА е непредвидим, заяви Георги Василев. сн. Д. ЙОРДАНОВ

Дерби в челото на класирането на Втора лига предстои в неделя, когато “Етър” приема дублиращия тим на ЦСКА-София. “Виолетовите” са водач в класирането, а съперникът им е втори с точка по-малко. Всъщност силите в първата половина на таблицата са изключително изравнени – седем отбора са в рамките на 4 т., като дори седмият “Ботев” (Вр) обяви, че ще атакува елита и ще прави сериозна зимна селекция.
Двубоят между “Етър” и ЦСКА-София II e на 30 октомври (неделя) от 14:45 ч. на стадион “Ивайло” и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2. Това е и последният мач на етърци тази есен, който ще бъде предаван по телевизията.
Като дерби определи мача и старши треньорът на “виолетовите” Георги Василев. “Тежък мач ще е, противопоставя първия срещу втория в класирането. Така че колкото и на ранен етап да е първенството, това си е дерби отвсякъде. Срещаме отбор, който носи белезите на ЦСКА, при това съставът му е непредвидим, защото не се знае кои футболисти ще използват. Прогнози не могат да се правят”, коментира Георги Василев.
Наставникът няма проблеми с контузени и наказани футболисти и тимът му е в пълна готовност за важния сблъсък. “Нямам основание да се оплаквам от настроението, спечелихме важен мач в Гълъбово, така че битките продължават”, обобщи Генерала.
Победата ще запази първото място на “Етър”, другите два отбора от челната четворка – “Несебър” и “Созопол”, гостуват съответно в Плевен и Поморие.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново