“Етър” приема на “Ивайло” отбор от елита за Купата на България

Публикувано на пт, 2 сеп. 2016
304 четения

“Етър” ще бъде домакин в първия кръг от турнира за Купата на България. Ще се играе само по един мач, като той ще е на стадион “Ивайло” на 20-22 септември и почти сигурно срещу отбор от Първа професионална лига. Това стана ясно, след като бяха оповестени подробности по жребия, който ще бъде теглен на 7 септември.
Жребият за първия кръг на Купата на България е на 7-и т.м. от 12:00 ч. в Парк-хотел “Витоша”. В него ще участват 32 отбора, които ще бъдат разделени в две урни. В първа урна ще бъдат всички 14 отбора от Първа лига плюс “Поморие” и “Созопол”. Във втора урна са отборите от Втора лига и по един представител на зони Северозапад, Североизток, Югозапад и Югоизток, които трябва да бъдат излъчени в предварителната фаза на турнира до 12 септември.
Отборите от втора урна са домакини в мачовете, които ще се проведат на 20, 21 и 22 септември 2016 г.
Първа урна:
Берое, Ботев (Пловдив), Верея, Дунав, Левски, Локомотив (ГО), Локомотив (Пловдив), Лудогорец, Монтана, Нефтохимик, Пирин (Блг), Поморие, Славия , Созопол, ЦСКА, Черно море
Втора урна:
Банско, Ботев (Вр), Ботев (Гълъбово), Витоша (Бистриица), Етър, Левски (Карлово), Локомотив (София), Несебър, Оборище, Септември, Спартак (Плевен), Царско село, Зона “Северозапад”, Зона “Североизток”, Зона “Югозапад”, Зона “Югоизток”.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново