Децата на “Локомотив” спечелиха турнир в Севлиево

Публикувано на чт, 1 сеп. 2016
410 четения

Децата на “Локомотив” (ГО) от група Футбол 9 (набор 2005 г.) спечелиха три безапелационни победи и първото място на турнир в Севлиево. В него участваха още отборите на “Севлиево”, “Локомотив” (Дряново) и “Орловец” (Габрово). Водените от новия си старши треньор Илия Пендов малки “железничари” постигнаха три категорични победи и с пълен точков актив и голова разлика 19:1 спечелиха турнира. Срещу адашите от Дряново горнооряховските локомотивци се наложиха със 7:1, победата над “Севлиево” дойде при 7:0, а “Орловец” се размина само с 5:0.
Стражът на “Локо” (ГО) Иван Кабадаев бе отличен като най-добър вратар на турнира. Дейвид Димитров стана голмайстор с 10 точни попадения, а наставникът на горнооряховчани Илия Пендов бе обявен за най-добър треньор. Под негово ръководство момчетата от набор 2005 са изиграли 8 мача и имат 7 поредни победи. Последната загуба е на турнира в памет на Трифон Иванов, където локомотивци спечелиха бронзовите медали.
“В отбора са привлечени три момчета от Лясковец и три от Поликраище. Всички много се стараят, но все пак ще откроя Кристиян Дечев, Радослав Братанов, Дейвид Димитров, Данаил Петков, Найден Николов и Иван Кабадаев. Доволен съм, че за един месец обликът на отбора се промени. За пореден път се доказва, че в региона има много талантливи деца, само с тях трябва да се работи по-усърдно и успехите ще дойдат”, коментира Илия Пендов. “Благодаря на ръководството на клуба и координатора на школата Марин Байчев, че ми дадоха пълен картбланш да работя с тези деца така, че да постигнем успехите, които “Локомотив” заслужава”, каза треньорът.
Последният етап от подготовката на отбора преди подновяването на първенството в група Футбол 9 ще протече в Полски Тръмбеш от 2 до 6 септември и ще завърши с участие в турнир, организиран за празника на града. “Локо” стартира в новото първенство на 2 септември с домакинство на “Болярчета” (В. Търново).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново