“Етър” представя официално отбора в събота на “Ивайло”

Публикувано на чт, 6 авг. 2015
263 четения

“Етър” ще представи официално отбора си за новото първенство в Северозападната “В” група. Това ще стане преди последната контрола на тима от предсезонната му подготовка срещу състава на “Левски-2007” (гр. Левски).
В събота, 8 август, от 18:00 ч. започва представянето на обновения отбор на “виолетовите”, а половин час по-късно е и двубоят срещу “Левски-2007”. Досега етърци изиграха 7 контролни срещи, в които постигнаха две победи, 4 ремита и една загуба. Те надиграха “Септември” (София) с 2:0 и “Павликени” с 8:1, направиха равенства с “Литекс-2” (Ловеч), “Дунав” (Русе), “Розова долина” (Казанлък) и “Академик” (Свищов) и загубиха с 1:0 от “Трявна”. Нито една от тези контролни срещи не бе на стадион “Ивайло”, където продължават ремонтните работи по пистата.
Междувременно от Зоналния съвет на БФС оповестиха точните дати и часове на програмата за есенния полусезон. Стартът е на 16 август от 18:00 ч., когато етърци приемат “Ювентус” (Малчика). Има един междинен кръг, той е на 16 септември (сряда), когато “Етър” гостува в Севлиево. Дербито между “Етър” и “Ботев” (Вр.) е на 11 октомври на “Ивайло”. Срещите от 12-ия кръг, когато “болярите” приемат “Ботев” (Козлодуй), пък са изтеглени за 23 октомври (петък) заради местните избори.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново