“Етър” наниза 8 гола на “Локо” (ГО) в дербитата на Футбол 7 и Футбол 9

Публикувано на чт, 4 май 2017
197 четения

Общо 8 гола нанизаха на горнооряховския “Локомотив” двете формации на “Етър”, набор 2005 и 2006 г., в дербитата от поредния кръг на първенството.
Детският отбор на “Етър”, родени през 2006 г., разгроми с резултат 6:1 връстниците си от “Локомотив” (Горна Оряховица). Дербито бе от 19-ия кръг в първенството на Футбол 7. На игрището в с. Шемшево възпитаниците на треньора Стефан Николов решиха мача в своя полза още в края на първата част на срещата, когато за 3 минути вкараха 3 гола.
Отличи се капитанът на отбора Павел Иванов, който стана автор на три от головете, единият от дузпа. Резултатът беше открит от Велизар Велчев, второто попадение реализира Стилиян Иванов, а четвъртото – Диян Марков.
“Виолетовите” продължават да водят убедително в класирането с актив от 48 точки, като има 91 вкарани и само 11 получени гола. Втори на 5 точки след етърци са “Болярчета”, но етърци са с цели 2 изиграни мача повече.
В другата възрастова група, родени през 2005 г., с треньор Стефан Ангелов, също победиха малките “железничарчета”, макар и само с 2:0. Головете вкараха след самостоятелни пробиви Захари Атанасов и Костадин Белалиев.
Мачът на Футбол 9 бе дерби в челото, тъй като преди него “Етър” имаше 2 точки аванс пред горнооряховци, макар и с два мача по-малко за “виолетовите”. Сега те са категорично първи в класирането с 48 точки – 6 аванс пред “Локомотив”, като имат и два изиграни мача по-малко. Момчетата на Стефан Ангелов са нанизали 131 гола, а са получили през сезона само 6.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново