Турнир по футбол за девойки организира Градският ученически парламент

Публикувано на чт, 4 май 2017
119 четения

За 14-а поредна година младежите от Градски ученически парламент, с помощта на Община Велико Търново и Младежки дом – Велико Търново, организираха турнир по футбол за девойки, който се проведе на игрищата на “Куцаров спорт”. В него взеха участие пет отбора.
И тази година шампиони станаха участничките от Спортно училище – Велико Търново, като на финала се наложиха с три гола над ПМГ “Васил Друмев”. Малкият финал също беше доста оспорван, като в него взеха участие ЕГ “Проф. д-р Асен Златаров” и СУ “Емилиян Станев” като мачът завърши наравно – два на два – и след изпълнение на дузпи възпитаничките на Езикова гимназия ликуваха с третото място. На пето място останаха момичетата от ПГТ “Д-р Васил Берон”.
Купите и медалите бяха връчени от председателката на Градски ученически парламент Савина Иванова, общинската съветничка Валерия Дончева и от директора на Младежки дом – Румен Петров. Бяха връчени и три индивидуални награди. Голмайстор на турнира заслужено стана Лора Петрова от Спортното училище, за най-добър вратар избраха Елица Атанасова от ПМГ, а за най-полезен състезател стана Мария Борисова от ПГТ.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново