“Етър” излиза без трима основни футболисти срещу “Локо” (Пловдив)

Публикувано на пт, 14 юли 2017
325 четения

Вътрешният халф на ЦСКА София Никола Колев е сред спряганите имена за привличане в “Етър”. На този етап се очаква окончателното решение на столичния клуб, който със сигурност ще преотстъпи футболиста в друг клуб, с цел трупане на игрова практика. Треньорът Станислав Генчев опроверга информациите, че Колев вече е преотстъпен на великотърновци. “Виолетовите” до момента привлякоха седем нови попълнения.
Трима основни футболисти на “Етър” от сезона във Втора лига не попаднаха в групата за мача с тима на “Локомотив” (Пд). Срещата е тази вечер от 18,45 ч. на стадиона в Ловеч и с нея се открива първенството в Първа професионална лига. Международни съдии ще ръководят двубоя. Арбитър е Ивайло Стоянов, асистират му Веселин Добриянов и Иво Колев. Треньорският екип няма да може да разчита на претърпелия операция на предни кръстни връзки централен защитник Симеон Иванов. Бранителят се контузи в последния кръг от миналия шампионат при гостуването в Несебър.
Заради натрупани картони срещата пропускат опитните халфове Иван Стоянов и Йордан Апостолов. В групата за мача попаднаха: вратари – Кирил Акалски и Христо Иванов, защитници – Михаил Минков, Иван Скерлев, Веселин Минев, Венцислав Василев и Александър Александров, халфове – Мартин Станкев, Цветомир Тодоров, Яни Пехливанов, Димо Атанасов, Джихат Кямил, Чавдар Ивайлов и Румен Руменов, нападатели – Иван Петков, Тодор Колев и Стефан Неделчев, както и юношата Кольо Станев. Билетите за мача на стадион “Литекс” ще се продават от днес във В. Търново на две места едновременно.
До 15,00 ч. те могат да бъдат закупени в офиса на ОП “Спортни имоти и прояви”, който се намира до Зоналния съвет на БФС, вляво от централния вход на спортния комплекс “Ивайло” и на касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер.
В петък от 16,30 часа билетите ще се купуват на две каси на стадиона в Ловеч. Цената е 6 лева за възрастни и три лева за ученици, студенти и пенсионери над 60-годишна възраст, срещу представен документ. Децата до 7 години ще влизат безплатно на стадиона.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново