“Етър” играе днес с “Розова долина”, отказа се от халфа Динко Динев

Публикувано на чт, 2 февр. 2017
334 четения

Етърци днес играят с “розите” в контрола.

Поредна контрола от подготовката предстои днес на етърци. “Виолетовите” играят с “Розова долина”, като от щаба на великотърновския тим уточниха, че мачът ще се играе не в Казанлък, а в с. Царева ливада от 13:30 ч.
Според програмата за контролите “болярите” трябва да играят в събота с дублиращия отбор на ЦСКА-София, който също е във Втора лига. Мачът най-вероятно ще се играе в Ловеч, но това предстои да бъде уточнявано в следващите дни.
Ясни са точните дати и часове на мачовете на “Етър” в турнира “Балчик къп”. На 7 февруари от 15:00 ч. те срещат “Петрокуб” (Молдова), на 11-и по същото време – “Добруджа”, а на 13-и февруари – “Адейсо Юнайтед” (Гана). В зависимост от класирането си в групата ще играят или за 5-6/7-8 място на 16 февруари, или за 1-2/3-4 място на 17-и т.м.
“Етър” няма да ползва услугите на халфа Динко Динев, съобщи спортно-техническият директор Стефан Атанасов. 20-годишният футболист бе на първия лагер в Царско село и дори вкара гол при победата над “Ботев” (Гълъбово) с 4:0, но бе само на проби и става ясно, че не попада в сметките. “Селекцията винаги е отворен процес, така че са възможни нови играчи. Ако има такива, те обаче трябва да са привлечени още преди втория лагер”, коментира Стефан Атанасов.
Добрата новина е, че контузени играчи няма. Вратарят Кирил Акалски, който два месеца лекува счупване на кости на дланта, вече е напълно възстановен и дори пази в контролата с “Ботев” (Гълъбово).
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново