“Етър” гостува утре на “Ботев” в Гълъбово при затворени врати

Публикувано на пт, 21 окт. 2016
199 четения

Етърци ще гонят задължителна победа, за да опазят първото място.

Гостуване в Гълъбово на местния “Ботев” предстои на “виолетовите” в поредния десети кръг на Втора лига. Въпреки двете ремита и загубата в последните три кръга, етърци продължават да водят в класирането и ще запазят позицията си при успех в Гълъбово.
Вчера бе окончателно потвърдено, че мачът ще се играе при затворени врати. Както вече писахме, “Ботев” (Гълъбово) бе наказан с лишаване от домакинство, впоследствие променено на “забрана за игра пред публика”, както и глобен с общо 2750 лв. за инциденти и блокада на съдийската стая след мача с Поморие. Така местният стадион “Христо Ботев” ще бъде изцяло затворен за публика, което ощетява агитката на “Етър”, подкрепяща тима във всяко гостуване.
Мачът е в събота от 16:00 ч. Главен съдия е Ивелин Занев от Русе с помощници Мирослав Марков и Светослав Стойчев, четвърти съдия е Никола Петров от Ловеч, а съдийски наблюдател – Йосиф Ронков от Габрово.
Етърци нямат кадрови проблеми и тренираха пълноценно през седмицата, включително и Петър Димитров, който в последната среща с “Ботев” (Враца) бе извън групата. Отборът тръгва днес за мача и ще нощува в Стара Загора. Конкурентът “Септември” (Сф), който заедно с етърци дели първото място в момента, пък ще гостува в Созопол.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Д. ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново