“Етър” гостува на “Дунав” за генерална проверка

Публикувано на пт, 19 февр. 2016
258 четения

“Етър” излиза в Русе срещу “Дунав” в последната си проверка от подготовката. Мачът е от 14:00 ч. на Градския стадион, а преди него “драконите” официално ще представят отбора си за пролетния полусезон. Съперникът на етърци е водач в класирането на “Б” група и основен претендент за влизане в елита.
За “виолетовите” пък това ще бъде генерална репетиция за подновяването на битката им за първото място във “В” група. Досега в контролите те имат една победа, три равенства и една загуба. Следващата неделя те започват с гостуване на “Ювентус” (Малчика).
Също в последни контроли пък “Академик” ще играе с “Лато” (Алеково), а “Павликени” – с “Ювентус” (Млачика). Програмата за пролетния полусезон ще бъде оповестена в началото на следващата седмица, тогава ще е и срещата в Зоналния съвет на БФС с ръководителите на клубовете. Утре в Правец е семинарът за съдиите и делегатите, обслужващи Северозападната “В” група.
“Локомотив” (ГО), който е втори в “Б” група, утре също има последна проверка, като гостува в Севлиево на местния едноименен отбор.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново