“Етър” гледа по-смело към следващия мач утре с “Хебър”

Публикувано на пт, 5 апр. 2024
624 четения

“Етър” гостува на “Хебър” в 28-мия кръг от Първа лига, мачът е утре от 17:45 ч. на градския стадион в Пазарджик. “Виолетовите” спечелиха първа победа през седмицата след пауза, продължила 160 дни, и вдигнаха малко настроението, въпреки сериозното изоставане в точките. Тимът излиза за победа и в Пазарджик, увериха от спортно-техническия щаб на “болярите”.
Великотърновският отбор ще има и ден повече за възстановяване от съперника “Хебър”, който в сряда гостуваше на “Крумовград”. Проблемът е, че няколко етърци не бяха на линия във вторник поради заболявания и контузии – Николай Янков, Моузес Кандидус, Кольо Станев, Георги Ангелов и Александър Мишов. Още не е влязъл във форма след дългото отсъствие и Шано Буколда.
“Докато има математическа вероятност да се спасим, ние ще се борим до край. Искрено се надявам победата над “Арда” да донесе увереност на футболистите, защото имахме нужда точно от това. Имахме нужда и ние да се усмихнем след толкова мачове. Ние играем мач за мач и накрая като изиграем редовния сезон и плейофите, тогава ще смятаме точките. Няма смисъл да правим сметки сега. Искам да имаме това желание, което показахме срещу “Арда”.”
Надявам се да имаме достатъчно време да се възстановим. Лошото е, че няколко души като Ники Янков, Кольо Станев и други пропуснаха последните дни, дано успеем максимално да ги възстановим за мача”, коментира старши треньорът Светослав Петров.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново