“Етър” (2011) спечели “Несебър къп”

Публикувано на ср, 31 авг. 2022
246 четения

Отборът на “Етър”, родени 2011 година, спечели Международния турнир по футбол “Несебър къп 2022”. В мачовете в групата, играни на формат Футбол 9, младите етърци победиха “Поморие”, “София спорт” и ФК “Спорт тийм” (Букурещ) с убедителни победи, без да допуснат гол във вратата си.
Във финала срещу домакина на турнира “Звездичка” (Бургас) етърци поведоха с 3:0, допуснаха изравняване до 3:3, но при дузпите показаха по-здрава психика и спечелиха с 5:3. “Отлична отборна игра и видимо израстване на футболните и личностни качества на децата. Конкуренцията в групата на тази възраст е голяма и това дава резултати – усърдието в тренировките винаги се отблагодарява във времето. Благодаря на родителите за подкрепата!”, коментира треньорът на децата Свилен Василев.
В сряда на стадион “Ивайло” предстои да се изиграе турнирът “Трифон Иванов” за тази възраст. “Етър” (2011) играе от 10:00 ч. срещу “Ботев” (Пловдив), а в 11:00 ч. срещу “Левски” (София). В другата група са ЦСКА, “Берое” и “Локо” (ГО). Нека всеки, който има възможност, да дойде да подкрепи децата – те го заслужават!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново