“Етър” (2002 г.) би с 3:0 “Янтра” в елитната U15

Публикувано на чт, 27 апр. 2017
232 четения

Класическа победа с 3:0 взеха футболистите на “Етър”, родени 2002 година. Възпитаниците на треньора Марин Стефанов надиграха в Самоводене състава на “Янтра” (Габрово) и продължават да делят първото място в елитната U15 група заедно с “Ботев” (Враца).
Мачът срещу габровци, които са на последното място в класирането, очаквано премина при непрекъснат превес на “виолетовите” и само многото пропуски и теренът попречиха да паднат повече голове. С две попадения се отчете Венцислав Венциславов, а едно добави Кристиян Иванов.
“Етър” има 26 точки, колкото и “Ботев” (Враца), но е единственият отбор без загуба досега в първенството. Играчите на Марин Стефанов имат в актива си 7 победи и 5 равенства, допуснали са едва 2 гола във вратата си за цял сезон, а са вкарали 32. В предстоящия 15-и кръг по програма те почиват.
Битката за първото място ще се реши едва в последния кръг на 18 май, когато етърци гостуват във Враца. По регламент обаче първите три отбора в крайното класиране продължават на финалните елиминации за шампионската титла.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново