“Етър-64” ще играе 4 мача в Гърция

Публикувано на чт, 8 сеп. 2022
102 четения

На турне в Гърция заминава хандбалният “Етър-64”. Там великотърновки ще изиграят и четири мача срещу местни отбори като част от подготовката за предстоящото първенство на “А” група при жените.
Тимът отпътува вчера, воден от клубния президент Атанас Атанасов и играещия треньор Миглена Христова, като ще отседне в курортното селище Ставрос. Хотелът е осигурен благодарение на члена на клубната управа Йордан Йорданов. Етърки днес ще играят във Верия с местния елитен клуб “Верия 2017”, който през 90-те години е шесткратен шампион на Гърция. На 9 и 11 септември “Етър-64” гостува на “Просочани” за два мача, а на 12-и отново играе с “Верия 2017”.
12 хандбалистки са в групата за мачовете с Гърция, като с отбора не пътуваха ангажираните Данислава Петрова и Гергана Ефтимова. В тима отново е Камелия Кузнецова, чиито снимки в тв реалитито “Фермата” са приключили и няма да ѝ попречат да играе в първенството. В “Етър-64” вече е още една вратарка – дошлата от Шумен Виктория Георгиева.
“От дълги години имаме контакти и сътрудничество с “Просочани”, предстои да сключим такова споразумение и с “Верия”, поясни Атанас Атанасов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново