“Етър-64” с важно гостуване в Свиленград

Публикувано на пт, 9 февр. 2018
119 четения

Хандбалистките на “Етър-64” ще отстояват временното си първо място с тежко гостуване на “Свиленград” в неделя. Загубата на великотърновки у дома в дербито с “Бъки” преди седмица съвсем завърза възела в челото на класирането на “А” група при жените. Етърки и габровки имат по 13 точки, като “виолетовите” са с предимство от преките двубои, а “Свиленград” има 12 т. Така всеки от оставащите два кръга от редовния сезон може да донесе размествания.
Мачът “Свиленград” – “Етър-64” е в неделя, 11 февруари, от 14 ч., съдии са Ив. Вутов и Н. Башев. Ден по-рано “Бъки” пък ще има нелеко гостуване в Шумен. В последния кръг на 17-и т.м. габровки приемат “Свиленград”, а възпитаничките на треньорката Йонка Генчева ден по-късно приемат “Ники спорт” (Сливница).
Мъжкият тим на “Локомотив” (ГО) пък гостува в неделя на “Чардафон” в Габрово. “Железничарите” са на пета позиция, като миналия уикенд инкасираха две загуби – у дома с 27:35 от “Добруджа” и в изтеглен мач от 13-ия кръг отстъпиха с 30:27 на предпоследния в класирането “Фрегата” (Бургас). Следващото домакинство на локомотивци е на 17 февруари срещу аутсайдера “Пирин”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново