Великотърновски бизнесмен влезе в управата на “Дунав”

Публикувано на чт, 14 февр. 2013
914 четения

Русенският “Дунав” се сдоби с автобус в клубните цветове.

В управата на ФК “Дунав” (Русе) влезе великотърновският бизнесмен Александър Нанков. Превозвачът, който продължава да вози безвъзмездно за мачовете хандбалния тим на “Етър-64” и децата от школата на футболния “Етър 1924”, прави същото и за футболистите на “Видима-Раковски” (Севлиево) и на русенския “Дунав”.
Той е предоставил автобус за нуждите на русенския клуб, с който ще транспортира представителния мъжки тим и отборите от школата. Вчера возилото бе брандирано в сините цветове на “Дунав”, а името на клуба е изписано с бели букви. Русенци са част от Североизточната “В” група и се борят за влизане в професионалния футбол. Автобусът ще стои постоянно в крайдунавския град и ще бъде шофиран от местен водач, съобщи още Сашо Нанков.
Неотдавна хандбалистките от “Етър-64” пък наследиха виолетовия автобус “Рено”, който возеше футболистите, преди общинският съветник да оттегли подкрепата си.
Собственият му проект – футболният “Алекс ОК” (Шемшево), продължава да се реализира, скоро той обяви и намерения за възраждане на футбола в Килифарево.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново