“Динамик” с 20 отличени танца и Купата на кмета на Русе

Публикувано на ср, 5 юни 2024
128 четения

С 20 наградени танца се завърнаха талантите от Танцово студио “Динамик” при ЦПЛР ОДК, гр. Велико Търново, от 17-ото издание на Международния танцов фестивал “Танцуваща река”, провел се в Русе. 28 авторски танцови хореографии бяха представени в крайдунавския град от “Динамик” с художествен ръководител Валентина Караиванова.
В състезанието взеха участие 37 момичета от 5-18-годишна възраст, отличени бяха 20 техни хореографии в много голяма конкуренция от изпълнители на 30 танцови школи, клубове по танци и танцови формации от България и Румъния.
Надпреварата, в която се включиха, беше в стиловете: Танцово шоу, МТВ, Съвремен танц и Хип-хоп, категории соло, малка и голяма група във всички възрастови групи.
В категории соло ТС “Динамик” спечели два сребърни и шест бронзови медала. В категории малка и голяма група бяха извоювани 3 купи за първо място, 6 купи за второ място и 3 купи за трето място.
“С най-голямо вълнение и удоволствие приехме специална купа – Наградата на кмета на гр. Русе. Благодаря на всички родители и приятели за търпението, личното отношение и разбиране”, заяви художественият ръководител на Танцово студио “Динамик” Валентина Караиванова.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново