“Болярчета” със силно представяне в Трявна, останаха на крачка от първото място

Публикувано на вт, 11 апр. 2017
267 четения

Поредно отлично представяне записа отборът на СК “Болярчета” на силния международен детски турнир в Трявна. Великотърновските таланти разгромиха ЦСКА с 8:0, румънския “Джуниър” със 7:1 и “Нефтохимик” (Бургас) с 2:0. Единствената загуба бе от безспорно класния тим на Академията на Георги Хаджи с 5:1.
“Изпуснахме първото място, като в мача с “Ботев” (Пловдив) на два пъти повеждахме, но ни изравняваха, като второто изравняване за 2:2 бе в последната минута. Така вместо на първо място, станахме трети в много силния турнир. Смея да твърдя, че ние и “Ботев” (Пд) сме най-добрите отбори в тази възраст в България. Резултатът срещу Академията на Хаджи не показва реалността, но това е футболът прeдвид условията на които ние тренираме – селска поляна в Самоводене, и другите отбори, които имат по 5-6 терена и страхотни бази… Децата ми са повече от страхотни!”, коментира треньорът Николай Колев. Той отличи всички футболисти на СК “Болярчета” за играта им на турнира в Трявна, но сподели, че над всички е бил Стефан Стаматов.
Във връзка с терените от СК “Болярчета” съобщиха важна новина – спонсорът “Лактима Балкан” се заема с изграждането на терен за Футбол 7 и Футбол 9, който ще бъде на помощното игрище в Самоводене и ще бъде с естествена трева “Надяваме се в най-скоро време теренът да стане готов, за да може още повече да доразвиваме таланта на нашите прекрасни деца!”, заяви Николай Колев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново