“Болярчета” (2015 г.) грабнаха “Тетевен къп”

Публикувано на ср, 3 апр. 2024
134 четения

Малките футболисти на СК “Болярчета”, набор 2015 г., спечелиха безапелационно турнира “Тетевен къп” в своята възраст. В шестте си мача те вкараха 43 и допуснаха само 8 попадения.
“Болярчета” се изправиха срещу “Лудогорец” два пъти и ги победиха повече от категорично – с 8:3 в първия мач и с 4:1 във втория. Биха и силната школа на “Национал” (София) със 7:2 първия им отбор и с 6:0 втория тим. Индивидуални награди получиха Петър Нанев за MVP на турнира и Теодор Николов за голмайстор.
Децата играха и при родените 2014 г., като там завършиха на трето място след “Локомотив” (Сф), които станаха втори, и “Атлетик” (Козлодуй), които са шампиона в тази възраст.
“Момчетата изиграха 12 мача за 3 дни и се представиха уникално! Бореха се мъжки и дадоха всичко от себе си, възхитен съм от тях и им благодаря от цялото си сърце за тази игра. Огромни благодарности и към тяхните невероятни родители. Без тяхната подкрепа нямаше да сме там, където сме сега, а именно – на правилния път”, сподели треньорът Олег Чолаков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново