“Болярчета” (2009 г.) със силно представяне в Бургас

Публикувано на чт, 24 авг. 2017
139 четения

“Болярчета”, набор 2009 г., записа успешно участие на традиционния турнир в Бургас, организиран от местния ФК “Звездичка”. В надпревата се включиха шест отбора – два тима на домакините, “Атлетик” (Несебър), “Бригада” (Димитровград) и “Златоград”. В първия ден великотърновци разбиха с 15:0 “Златоград”, после разгромиха несебърци с 9:0 и “Димитровград” с 9:1. Четвъртата победа бе срещу втория тим на домакините с 3:2 и се стигна до финал срещу “Звездичка”, който също бе спечелил всичките си 4 мача.
“Поведохме с 1:0, още в първата част изпуснахме 5-6 положения за гол сами срещу вратаря. В средата на втората част обаче ни вкараха два гола, а в самия край на мача добавиха трети гол. Това беше и най-здравият и мъжки мач в турнира. Доволен съм от децата и се радвам, че създават голови положения, което е най-важното. Петър Тодоров получи индивидуалната награда за най-добър вратар”, коментира треньорът Десислав Божков.
“Болярчета” игра и контрола с “Локомотив” (Русе), която спечели с разгромното 19:2. Набор 2008 г. спечели срещу русенци с 20:0, а 2006/2007 г. спечели с 10:0.
СК “Болярчета” заминава на силния турнир в Банско, където ще участва с всичките си възрасти, и се надява на много добро представяне и там.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново