“Академик” завърши 0:0 с “Локо” (Мз)

Публикувано на вт, 16 май 2023
54 четения

Без голове 0:0 приключиха в Свищов местният “Академик” и “Локомотив” (Мездра). Двата отбора си разделиха по едно полувреме.
Първото бе за “студентите”. Кристиян Иванов и Петър Петров имаха по една възможност, съотборникът им Димитър Николов пък се озова пред празната врата, но не успя да вкара.
“Железничарите” отправиха един удар чрез Иван Аспарухов след контра в 35-ата минута. Те владееха инициативата през второто полувреме и създадоха голови положения, като Ваньо Иванов пропиля най-чистото. Неговият удар в 60-ата минута бе спасен от Виктор Владимиров. За домакините пък далечен удар в 72-ата минута бе спасен от вратаря на локомотивци.
300 лева са приходите от продажбата на виртуални билети за срещата. 35 фенове от Острова, зад Океана и България подкрепиха ДЮШ на “Академик”, закупувайки билети. Президентът Емил Перушанов благодари за подкрепата и заяви, че средствата отиват за развитието на детския футбол. 615 лева са приходите от билети, закупени на входа на стадиона. Всички средства отиват за кампанията “Един за всички, всички за “Академик”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново