“Академик” връчи на кмета на Свищов медал от второто място

Публикувано на вт, 4 юни 2024
39 четения

Ръководството на ОФК “Академик” връчи на кмета Генчо Генчев медал от спечеленото второ място в Северозападната Трета лига, като по този начин сподели успеха си с него. Представители на УС на клуба начело с председателя Емил Перушанов посетиха кмета и като израз на благодарност за подкрепата му подариха един от спечелените медали в първенството. В своето обръщение те споделиха, че се надяват през следващите години да продължат да надграждат и “Академик” да стигне до професионално ниво.
От свое име градоначалникът благодари за вниманието и поздрави УС за изключително доброто взаимодействие и работа през сезона. Той подчерта, че особено през тази година те са доказали, че в Свищов вече може да се говори за хубав футбол. “Публиката отново се завръща на трибуните, което е хубаво. Започна наистина да се усеща атмосферата на футбола и се надявам, че това ще продължи благодарение на добрата работа и усилията на клуба”, каза Генчо Генчев.
“Това, което зависи от нас във финансов аспект, ще бъде осигурено, за да обезпечаваме добрия тренировъчен процес както на основния състав, така и на ДЮШ. Доказателство за това са и всички онези придобивки, които осигуряваме, като най-големият подарък ще е да успеем до края на годината да осигурим средствата за основен ремонт на стадион “Академик” и наистина да бъде завършено цялото съоръжение”, заяви още кметът на Свищов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново