“Академик” удари с 4:2 “Бдин” (Видин)

Публикувано на вт, 17 Ное. 2015
234 четения

Убедителна победа с 4:2 извоюва свищовският “Академик”  срещу “Бдин”. Тимът беше без наказания Иван Ганев и невъзстановения от травма Тодор Тодоров. В 16-ата минута хубава атака позволи на Ивайло Дангуров да влезе отдясно  и да вкара за 1:0. Натискът на свищовлии продължи и последваха няколко пропуска, но в 27-ата минута закономерно падна и втори гол. Негов автор бе Стефан Иванов, който засече подаване от фаул.
Второто полувреме тръгна с попадение за гостите от Видин, отбелязано от Николай Иванов в 48-ата минута. “Студентите” решиха всичко в мача в рамките на три минути. Кристиян Тафраджийски направи мощен пробив в 62-ата и останал сам срещу вратаря на “Бдин”, покачи на 3:1. В 65-ата минута играещият треньор на домакините Боби Борисов копна топката от фаул и Георги Колев с атрактивна странична ножица покачи на 4:1.
Можеше да падне и пети гол, но Тафраджийски нацели гредата, а Колев на два пъти пропусна сам срещу вратаря на гостите. Минута преди да изтече редовното време Тафраджийски надигра пазачите си и подаде към Боби Борисов, който от удобна позиция би над вратата. В даденото от рефера продължение Александър Соколов се възползва от сблъсъка между Венци Димитров и бранител, реализирайки втория гол за “Бдин”.
“Академик”: В. Димитров, Трайков, Ангелов, Фидин (70 Каролев), Денчев, Каравелов, Иванов, Кр. Димитров (55 Борисов), Дангуров, Колев, Тафраджийски.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново