“Академик” удари и “Павликени”

Публикувано на пн, 11 мар. 2013
290 четения

“Академик” продължава с доброто си представяне в контролите.

Свищовският “Академик” би с 5:1 в контролна среща ОФК “Павликени”. Успехът на “студентите” обаче не дойде лесно, като до почивката резултатът бе само 1:0.
Гостите изиграха равностойно първо полувреме, като приеха играта в половината си и се бранеха организирано.
Играчите на Боби Борисов натиснаха в началото, но пропуски направиха Десислав Русев и Калоян Цветков. Павликенчани се пропукаха само веднъж в 33-ата минута при статично положение. Вратарят им отби удар на Русев, но топката попадна в капитана Иван Ганев и той я насочи в мрежата за 1:0.
След почивката домакините направиха четири смени в състава си и това промени играта им, а головете започнаха да падат. В 51-ата минута играещият треньор Боби Борисов изведе зад отбраната Мартин Методиев и той стреля точно за 2:0. Последва двойно подаване между Борисов и Евгени Систов, завършило с гол за 3:0. Комбинацията бе много ефектна, тъй като наставникът копна технично топката над отбраната на павликенци и Систов с глава от десетина метра я изпрати в мрежата.
Десислав Русев вкара за 4:0 след два последователни удара в едно меле пред павликенската врата. “Павликени” намали на 4:1 с хубав далечен удар. Малко преди края на мача отново се отличи Борислав Борисов. Той намери в коридор между защитниците на гостите Радосвет Чанов, нападателят напредна, финтира и вратаря на павликенчани и оформи крайното 5:1.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново