“Академик” със загуба и реми на тристранен турнир в Търговище

Публикувано на пн, 22 юли 2013
138 четения

Отново в тристранен турнир от по едно полувреме участва свищовският “Академик”. След двете равенства преди седмица в Разград срещу “Лудогорец” и “Светкавица”, сега “студентите” записаха само реми и загуба в Търговище. Те премериха сили с домакините от “Светкавица” и “Дунав” (Русе).
Срещу търговищкия тим старши треньорът на свищовлии Стойчо Стоев започна с експериментален състав, който бе равностоен като притежение на топката и борбеност, но допусна 4 заплахи пред вратата си, като веднъж и защитник спря пътя на топката с тяло пред голлинията. В друга ситуация пък нападател на “Светкавица” се откъсна сам, но помисли, че е в засада и спря да играе. Пред другата врата единствено пред Мартин Методиев се откри възможност, но се забави и бе блокиран, а двубоят завърши 0:0.
В мача с “Дунав” “студентите” също бяха равностойни, но до средата на полувремето, когато в отбора на съперника влязоха накуп девет души и промениха статуквото. Ивайло Раденцов донесе победата на русенци с гол от пряк свободен удар за минималното 1:0. В третия мача “Дунав” направи 1:1 със “Светкавица” и спечели турнира.
В сряда свищовлии приемат “Дунав” у дома, а в събота в последна проверка посрещат “Локомотив” (Мездра).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново