“Академик” бие със 7:0

Публикувано на вт, 5 мар. 2013
101 четения

“Студентите” разгромиха с категоричното 7:0 в контрола друг третодивизионен тим – “Ситомир” (Никопол). Хеттрик за свищовлии вкара завърналият се в тима нападател Евгени Систов. Десислав Русев откри резултата в 5-ата минута със силен диагонален удар, а след още десет минути игра Мартин Методиев центрира от корнер и на задна греда Васил Бънов засече топката за 2:0.
В 32-ата минута падна и трето попадение, дело отново на Десо Русев. До почивката той, Любомир Александров и Тодор Тодоров имаха по една добра възможност да се разпишат.
И през втората част свищовлии продължиха да мачкат никополския отбор, въпреки направените няколко смени. Дойдоха минутите на Евгени Систов, който набързо записа хеттрик. Най-напред той засече подаване на Мартин Методиев за 4:0, след това получи пас от свободен удар от Борислав Борисов и отново вкара. Със самостоятелна атака Систов направи резултата 6:0.
Играещият треньор Боби Борисов в 81-ата минута премина централния защитник и вратаря на “Ситомир” и изпрати топката в мрежата за 7:0. В сряда тимът играе с “Дунав” (Русе), но няма да бъде воден от Борисов, който днес заминава на едноседмичен треньорски курс в НСА в София за Лиценз “Б”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново