В Свищов се проведе Първи детски футболен турнир за Купа “Нове”

Публикувано на ср, 17 май 2023
182 четения

Първи детски футболен турнир за Купа “Нове” се проведе в Свищов. Той бе на Футбол 7 за деца набор 2014 г. и събра осем отбора – “Лато” (Свищов), “Левски” (Сф), “Лудогорец”, ЦСКА, “Атлетик” (Несебър), “Берое”, “Болярчета” (В. Търново) и V&R Academy (Сф).
Столичният “Левски” спечели първото място, следван от “Берое” и ЦСКА. Наградите на трите тима връчи кметът на Свищов д-р Генчо Генчев. За най-добър нападател бе отличен Кристиян Йосифов от “Берое”, призове за най-добър вратар взеха двама – Александър Денчев и Христо Георгиев от ЦСКА. Най-полезен играч стана Павлин Златков от “Левски”, а Ивайло Костов от “Лато” получи фланелка с автограф на национала Кирил Десподов.
Собствениците на ФК “Лато” Георги Илиев и Илия Илиев връчиха на всички останали отбори грамоти и медали за участието им в турнира, като не пропуснаха и съдийската бригада от Белене. Организаторите на турнира Александър Караджов, Иван Караджов и Илиян Илиев бяха удостоени с почетната награда “За граждански заслуги” – III степен, за принос в развитието и спорта в община Свищов, която им бе връчена от кмета д-р Генчо Генчев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново