Trans world sport направи филм за изгряващата плувна звезда Антъни Иванов

Публикувано на пт, 7 юли 2017
299 четения

Най-добрият български плувец Антъни Иванов е сред малцината спортисти в областта, за които чуждестранни компании правят филми. Английската продуцентска компания Trans world sport направи филм с обща продължителност 7.47 минути, посветен на таланта на Антъни.
Видеото е направено в Сандански през април и в него европейският вицешампион за младежи разкрива със самочувствие, че целта му е да стане олимпийски и световен първенец. Антъни Иванов споделя, че реализацията на амбицията му минава през следването в университет в САЩ. Уверен пред камерата, разкрива какво го мотивира за победите. Говори за кумира си Майкъл Фелпс, за когото Trans world sport направи филм, когато най-титулуваният олимпиец беше на годините на Антъни. За качествата и чертите от характера на националния рекордьор и шампион в бътерфлая говорят баща му Антон и треньорът Никола Вакареев, който е бил наставник и на двамата и прави паралел помежду им.
Любопитни кадри от филма на Trans world, наречен “Антъни Иванов – изгряващата плувна звезда от България”, са как най-добрият млад спортист в анкетата на Viasport.bg за 2016 г. прави тренировки на сухо. Как се възстановява и забавлява в компанията на роднини и приятели – един от тях е капитанът на “Вихрен” Венцислав Айдарски.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново