Тръмбешчани направиха 1:1 на “Локомотив” в Дряново

Публикувано на вт, 4 авг. 2020
110 четения

Отборът на “Янтра” (Полски Тръмбеш) направи равенство 1:1 в контролна среща в Дряново срещу местния “Локомотив”. Двубоят бе последна проверка за тима преди старта на новия сезон в Северозападната Трета лига.
До почивката голове не паднаха, като гостите бяха по-прибраният в половината си отбор, а домакините отправиха два по-опасни удара чрез Емил Копаранов след статични положения.
Локомотивци поведоха малко след началото на втората част. Точен в 55-ата минута бе Тодор Чирпанов с глава след недобра намеса на резервния вратар на “Янтра” (ПТ). В следващите минути много силни изяви имаше вратарят на “Локомотив” – Стойчо Ганчев. Ветеранът сложи ръкавиците по принуда, тъй като и двамата вратари отсъстваха, но показа отлична форма. Най-напред той извади топката изпод сглобката, а след това и добавката на Александър Миланов. Последва нов пробив на Ростислав Данчев и пропуск на празна врата. После пък Тихомир Антонов принуди Ганчев да се намесва.
В 75-ата минута натискът на гостите се увенча с успех. Ростислав Данчев бе спрян с нарушение в пеналта на дряновци и Александър Миланов реализира отсъдената дузпа за 1:1. В самия край на срещата по един футболист от двата състава бе отстранен за пререкание с червен картон.
“Доволен съм от представянето ни през второто полувреме. През първото действахме по-защитно от това, което изисквах. “Локомотив” са опитен отбор и със сигурност ще играят важна роля в първенството. Ние залагаме на младостта и желанието за победи”, коментира наставникът на “Янтра” (ПТ) Петър Кръстев. Отборът му стартира в неделя първенството с домакинство на “Левски” (Лом).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново