Тодор Колев пропуска лагера, Кольо Станев влиза в мъжкия тим

Публикувано на чт, 18 ян. 2018
211 четения

Нападателят Тодор Колев няма да пътува за лагера на “Етър” в Анталия. Опитният футболист има лека травма, която ще му попречи да се готви пълноценно. Единият от двамата юноши, трениращи с тима – Николай Стефанов, също пропуска лагера, тъй като е с лека мускулна травма. На двамата няма да се разчита и за утрешната контрола с “Верея”.
Красимир Балъков е много доволен от другия юноша от школата Кольо Станев и ще му даде шанс в мъжкия отбор. “Кольо издържа на натоварванията и ще остане при нас и след подготовката. Трябва да търсим реализация и на нашите момчета, които имат качества и да им дадем шанс да пробият в мъжкия футбол. Кольо Станев е едно от тези момчета, Велико Търново иска да вижда и търновски футболисти”, заяви Балъков.
В момента “Етър” разполага с 25 футболисти, от които трима вратари. С такава по брой група Красимир Балъков смята да работи и по време на първенството. “22 полеви играчи са напълно нормална бройка”, коментира бронзовият медалист от САЩ-94.
На предстоящия Конгрес на БФС ще бъде предложено да приеме за пълноправни членове 117 клуба, докато 145 клуба ще бъдат предложени за изключване, поради липса на дейност. От нашия регион това са “Лозен” (Лозен), “Килифарево 2003” и ФК “Етър” с президент Иван Ангелов. Настоящият “Етър Велико Търново” ще бъде представляван от председателя на УС проф. Георги Камарашев.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ, архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново