Чистят активно стадион “Ивайло”, ще бъде готов за мача в събота

Публикувано на пт, 2 мар. 2018
267 четения

Готвим се за битка, заявиха от “Етър”

Активна работа по почистването на терена на стадион “Ивайло” кипи от вчера. Падналите обилни снегове отмениха мача на етърци срещу “Черно море” във вторник, но впоследствие Спортно-техническата комисия реши да го насрочи за утре. Така “болярите” излизат срещу варненци навръх Националния празник 3 март, като мачът е от 12:30 ч.
Голяма част от терена вчера бе напълно изрината от снега с техника и на ръка, благодарение на ОП “Спортни имоти” и “Зелени системи”. Въпреки студеното време, обилен снеговалеж не се очаква и надеждите са стадионът да е напълно готов за утре.
“Етър” няма проблеми с наказани и контузени състезатели. Амбицията е тимът най-после да вземе първата си пролетна победа. “Нямаме други очаквания, освен победа. Реалисти сме, шансовете ни са 50:50, но разчитаме на подкрепата на нашата публика. Чака ни битка, подготвени сме за битка! “Черно море” е здрав отбор, при този терен и условия мачът ще бъде повече на характер и воля за победа. Момчетата са наясно какво ги очаква, искам от тях само да бъдат напълно спокойни и да дадат всичко от себе си, и дано този път имаме и малко късмет”, коментира главният мениджър Красимир Балъков.
Главен съдия на мача е Валентин Железов от Бургас с асистенти Дениз Соколов и Георги Георгиев. Четвърти съдия е Пламен Хинков, а съдийски наблюдател – Евгени Георгиев.
Билетите за мача между “Етър” и “Черно море” остават на цена 8 лв., а за студенти, ученици и пенсионери – по 4 лв. срещу съответен документ. От днес те вече се продават в офиса на “Етър” на стадион “Ивайло”, като от клуба призоваха талоните да се купуват предварително, за да няма струпвания по касите в минутите преди мача. От петък сутринта със заповед е затворен паркингът пред стадион “Ивайло”, за да може да бъде изчистен от снега, и се призовават гражданите да преместят колите си.
В деня на мача – събота, касите пред стадиона ще бъдат отворени от 11:00 ч. за продажба на билети и се отварят входовете за влизане.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново