Четирима от “Тера Трак” в националния тим по минифутбол

Публикувано на пн, 15 апр. 2024
51 четения

Четирима футболисти от шампиона на България “Тера Трак” (В. Търново) заминаха на първия лагер на националния отбор преди европейското първенство. Това са Георги Колев, Явор Генчев, Ивайло Тодоров и Добрин Петров. Реално се очаква националите от региона да са повече, но другите са ангажирани с мачовете днес от Трета лига. Така за лагера се явиха само посочените четирима, тъй като мачът на техните отбори “Локо” (ГО) – “Севлиево” бе отложен. Официално бе даден стартът на подготовката на националния отбор по минифутбол за Европейското първенство в Сараево, което ще се проведе от 1 до 9 юни. Селекционерите Николай Михов и Даниел Несторов изведоха тима за първа тренировка за 2024 г.
България е в една група на Европейското първенство с тимовете на Грузия, Португалия и Сърбия. Тепърва в началото на май предстоят контролни международни приятелски срещи, с които да продължи подготовката за Евро 2024.
Да наблюдават тренировката на живо дойдоха Валери Божинов, национален шампион за ветерани по минифутбол, Кирил Котев, технически директор на БФС, и Александър Тунчев, бивш национал на България.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново