Червенков: “Ще подсилим всяка от линиите”

Публикувано на пт, 10 юни 2016
597 четения

Подготовката на “Локомотив” (ГО) ще започне на 20 юни, съобщи новият старши треньор на тима Ангел Червенков. Очаква се в близките дни той да пристигне в Горна Оряховица. Самото първенство стартира на 30 юли.
Новият наставник има пълен картбланш от ръководството на “Локомотив” да решава какви футболисти му трябват за боеспособен отбор в елита.
Имам поглед върху футболистите и вече работя по селекцията. Гръбнакът на отбора ще се запази. Необходимо е обаче всяка една линия да се подсили и да се засили конкуренцията. Ще има няколко нови футболисти, но не чужденци, а български играчи. Ще направим два лагера, в момента уточняваме мястото – Дряново или Трявна, коментира самият Ангел Червенков.
Утвърждаване в Първа професионална лига са целите, поставяни пред треньорския щаб и отбора за първата година на “Локо” в елита. Нека направим селекцията и тогава реално ще преценим какви са ни възможностите. На този етап мисля, че трябва да се стремим да запазим мястото си в групата и да бъдем конкурентоспособни на останалите, смята Червенков.
Горна Оряховица заслужава да има футболен отбор в елита. Затова ще направим всичко по силите си да свършим добра работа и да зарадваме публиката, както и да защитим доверието, което ни оказват клубното и общинско ръководство. Чака ни много работа и никак няма да е лесно, допълни новият старши треньор.
Първата контрола за “Локомотив” ще бъде на 6 юли срещу “Нефтохимик”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново