Свищовлии пускат жалба срещу съдийството

Публикувано на пн, 14 апр. 2014
89 четения

Свищовският клуб пуска жалба срещу съдийството на Димитър Андреев от Кърджали и единия от асистентите му в мача срещу “Монтана”, завършил 1:1. След мача от ръководството на клуба вписаха в протокола, че следва жалба от съдийско естество.
“В жалбата ще опишем три ситуации. Първата ни претенция е за стопроцентов непоказан червен картон на играч на “Монтана” заради грубия фаул срещу Евгени Игнатов, довел до смяната му. Втората е спряна наша чиста голова атака заради засада. Третата е за последното положение в мача, топката бе в наш играч, който оставаше сам срещу вратаря, но Димитър Андреев свири край на мача. Изтекли бяха 2 минути и 32 секунди от триминутното продължение, вижда се и на записа. Ще докажем с видеозаписи всичко на съдията, който за целия мач не знам дали пробяга и няколко метра.
Що се отнася до мача – имаше желание, имаше всичко. След второто полувреме в Дупница миналия кръг момчетата и сега доказаха, че могат да играят, но явно че трябва още малко да повярват в силите си”, коментира изпълнителният директор на “Академик” Анатоли Дончев.
“Можехме да спечелим. Правилно бяхме преценили силите си, дадох в този мач шанс на някои футболисти, които до този момент не бяха взели участие. На моменти се представихме на ниво. През второто полувреме приехме играта в нашата половина, но искахме при прекъснатите пасове да организираме добри контраатаки, което се получи чак в края на мача. Доволен съм от влагането, не съм доволен все още от качеството, но и това ще дойде. Продължаваме да залагаме на младите футболисти и ще се борим до край”, заяви старши треньорът Румен Стоянов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново