Свищовлии направиха реми в първата си контрола

Публикувано на вт, 26 юли 2016
171 четения

Без гол завърши първата контрола на ОФК “Академик”, изиграна в събота на градския стадион в Свищов. Срещу възродения тим на “Локомотив” (Русе) треньорът на свищовлии Борислав Борисов даде шанс за изява на всички играчи.
“Доволен съм от старанието и желанието на момчетата за игра. Създадохме 4-5 хубави голови възможности. Организирахме атаки по фланговете, имаше и пробиви през центъра на отбраната на гостите. Видях и доста брак в организацията на играта, но това все пак бе едва първа контролна среща. Стефан Иванов отправи три удара, Ивайло Дангуров два пъти бе сам срещу вратаря на русенци. В първия случай стреля в аут, а във втория тръгна да лъже вратаря в неговото поле и загуби топката”, разказа треньорът Борислав Борисов.
С тима на “Академик” се раздели опитният централен защитник Иван Ганев, който записа 16 г. с екипа на “студентите”. Бранителят спира с футбола и ще се посвети на други дейности. Така в центъра на защитата през новия сезон ще действат други двама много опитни играчи – Стефан Трайков и Пламен Ангелов. В сряда свищовлии гостуват на ОФК “Трявна”, а на 30 юли ще играят с “Етър” на ст. “Ивайло”, когато ще бъде официалното представяне на “виолетовите”.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново