Светослав Йовчев и Звезделин Йончев получиха ново престижно назначение

Публикувано на чт, 4 февр. 2021
129 четения

Ново престижно назначение получи международната ни двойка хандбални съдии Светослав Йовчев и Звезделин Йончев. Великотърновските рефери получиха нов наряд за двубой от груповата фаза на турнира EHF Европейска лига при жените.
Това е срещата между отборите на “Минаур” (Бая Маре, Румъния) и “Астраханочка” (Русия). Мачът е тази събота, 6 февруари, от 15:00 ч. в зала “Поливалента Ласкар Пана в град Бая Маре. Делегат на предстоящата среща ще бъде румънецът Ремус Кожокару. Срещата е от четвъртия кръг на Група С на Европейската лига. Румънският тим е много класен, както и неговият съперник “Астраханочка”, който е 4-ти в Русия с 12 победи и пет поражения. Първата среща между двата тима в Астрахан преди седмица завърши с победа 33:27 за рускините.
Двойката Светослав Йовчев – Звезеделин Йончев само преди по-малко от месец имаше друг престижен наряд отново в Румъния за мач от Европейската лига на EHF в група Д между “Дунарея” (Браила) и “Флури Лоаре” (Орлеан, Франция) и получи много високи оценки от длъжностните лица за представянето си.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново