Светослав Петров: “Момчетата играха със сърце и желание”

Публикувано на чт, 26 окт. 2023
110 четения

“Не мога да кажа, че съм доволен от самия мач. Най-доволен съм от това, че спечелихме, въпреки че изоставахме в резултата. Нашите играчи не са готови да изиграят два мача в рамките на една седмица на високо ниво. Но дадоха всичко от себе си. Говорихме си, че днес е мач, който трябва да бъде спечелен със сърце и желание. Изключително съм доволен точно от това. Искам да поздравя Ицо Янев, отборът на “Ботев” прави доста неща, които той иска. В доста моменти ние страдахме, но се радвам, че проявихме мъжество и се раздадохме. Питах някои играчи дали могат и как се чувстват, всеки искаше да остане до края на терена, което за мен е най-похвалното.
Относно облика мисля, че имаме още доста много неща, върху които да работим. Но пък се получиха атаки, които тренираме и точно това, което ни беше план за мача. Недоволен съм, че във втори мач поред у дома допускаме гол в първите пет минути. Това говори за липса на концентрация в играчите. Явно решиха, че не искат да си добягват след мача и си направиха мача труден, за да си свършат бягането. След срамната игра срещу “Хебър” записваме първа победа у дома. Хората трябва да повярват в нас и да ни подкрепят.
Победата би трябвало да повлияе. Едно от нещата, които ми направиха лошо впечатление, бяха, че играчите нямаха вяра в себе си. И днес, когато се изморим, започваме да взимаме решения, които са продиктувани от липсата на увереност. Надявам се последните два мача да бъдат предпоставка да играем добре и да трупаме точки. На този етап мислим основно как да извлечем максимума от футболистите, с които разполагаме.
Очаквам да се представим добре срещу ЦСКА и футболистите да изпитат удоволствието от такъв мач. Освен да опитаме да се надиграваме с най-добрите, не виждам какво друго може да търсим. ЦСКА са в подем, играят много силно, откакто Нестор Ел Маестро смени схемата с игра. Така че със сигурност ще бъде интересно. Най-важното е да изпитаме удоволствие от този мач.”
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново