Светослав Петров поема в понеделник „Етър“

Публикувано на сб, 30 сеп. 2023
952 четения

Светослав Петров е основният фаворит за поста старши треньор на „Етър“. Новината още не е обявена официално от великотърновския клуб, но вече са проведени разговорите между двете страни, научи “Янтра ДНЕС”.

В последните дни в медийното пространство се завъртяха имената първо на Станислав Генчев, а после и на Сашо Ангелов, които в момента са свободни, а и преди това са водили етърци. По различни причини обаче до споразумение не се е стигнало.

В предстоящия мач в Кърджали срещу „Арда“ великотърновският тим ще бъде воден от досегашния помощник-треньор Марин Стефанов, а нов треньор „Етър“ ще има най-вероятно в понеделник, съобщиха от клуба.

С много голяма вероятност това ще бъде именно Светослав Петров. Той е роден на 18 февруари 1978 г. в Добрич. Дългогодишен полузащитник, с над 300 мача в кариерата си, играл е и в националния отбор. Бил е помощник-треньор в ЦСКА, „Ботев“(Пд) и „Локо“ (Сф), треньор и директор в „Добруджа“, директор в „Берое“. За последно до 5 май т.г. бе старши треньор в елита на „Септември“ (София), когато бе заменен от Красимир Балъков.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново