Стрелците на “Етър-78” със силно представяне в Русе

Публикувано на чт, 13 май 2021
141 четения

Над 90 състезатели от повече от десет клуба в страната участваха на турнира на открито “Дунавски стрели” в Русе. Състезанието включваше двете дивизии – олимпийски стил и компаунд. В надпреварата се включиха представители от трите възрастови категории мъже/жени, юноши/девойки и кадети/кадетки. Той се проведе под егидата на Община Русе и бе открит от кмета Пенчо Милков.
Силно представяне записаха състезателите на великотърновския клуб по стрелба с лък “Етър-78”. Рикардо Собчак зае първо място за младежи рекърв, на второ място е Александър Пагу, а четвърти стана Боян Иванов. Отборно тримата са победители за младежи.
При девойките на рекърв Димислава Давидова е на четвърто място. Моника Стефанова е със сребро при кадетките на рекърв, Гергана Илиева е четвърта, а Дебора Николова е пета. Отборно трите кадетки са първи. Васил Василев се подреди втори при кадетите на компаунд. В същата дисциплина при мъжете Илиян Петков е на 17-о място.
Треньорът на “Етър-78” Димитър Димитров благодари на състезателите за прекрасното представяне на турнира “Дунавски стрели” и им пожела още по-добри резултати на предстоящите състезания.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново