Стартира анкета за определяне по интернет на най-добрия спортист на Горна Оряховица

Публикувано на ср, 9 Дек. 2015
319 четения

Състезатели по 4 вида спорт са сред най-успешните спортисти на Горна Оряховица за 2015 г. Комисия на СД “Локомотив”, която подрежда номинациите за своята анкета, подреди по азбучен ред десетте имена на най-успешните спортисти през годината. Имената на номинираните бяха публикувани на сайта на Общината, където ще става гласуването. От едно IP ще може да се гласува само веднъж, а междинно класиране няма да се показва, за да се избегнат всякакви опити за манипулация на вота. Гласуването ще продължи до 15 декември включително. Награждаването на най- добрите спортисти за 2015 г. ще се проведе на 16 декември.
Предложени от Комисията спортисти са четирима представители на клуба по бойни и приложни спортове “Локомотив”. Това са Атанас Джамбазов, Николай Ивайлов, Стилиян Ивайлов и Симеон Кючуков. С трима състезатели е представен СК по армрестлинг “Локомотив 96”. Това са Недалин Христов, Пламен Димитров и Стоян Големанов. С двама представители в десетката е клубът по силов трибой “Локомотив-Олимп” – Ненко Ламбов и Тодор Атанасов.
Единствените представителки на нежния пол в топ 10 са държавните шампиони по спортна акробатика Радостина Стефанова и Нелина Иванова от КСА “Акро Нова”.
Общо 17 състезатели от 6 клуба получиха номинации за спортната десетка на Община Г. Оряховица. Освен посочените по-горе спортисти, номинации са направили още клубът по борба и по тенис на маса “Боровец”. ХК “Раховец 2008” е с номинация за отбор на годината. Сред номинираните обаче не е най-добрата лекоатлетка на Г. Оряховица Моника Георгиева. Нейният клуб “Локомотив 2010” бойкотира анкетата и напуска спортно дружество “Локомотив”.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново