Старшата възраст на “Етър 1924” обърна “Янтра” (Драганово)

Публикувано на вт, 5 мар. 2013
426 четения

Юношите ст. възраст на “Етър 1924” гостуваха в контрола на мъжкия тим на “Янтра” (Драганово) и спечелиха с 3:4, въпреки че домакините водеха с 3:1. Причина за това бе и физическото отпадане на домакините, които бяха събрали само десет човека от основния си състав плюс Даниел Славчев, който от доста време не е играл. Той бе сменен след почивката от ветерана Тихомир Тодоров.
В 30-ата минута Свилен Василев бе изведен от Стефан Ангелов сам срещу вратаря на етърци и вкара за 1:0. Малко след това “виолетовите” изравниха. Цветомир Додуров бе съборен в наказателното поле и бе отсъдена дузпа, която Стамен Тасев реализира за 1:1. Красимир Тодоров с диагонален удар вкара – 2:1 за драгановчани. В началото на втората част Даниел Славчев намери Свилен Василев пред вратата и той покачи на 3:1, а Стефан Ангелов можеше да реши мача, но прехвърли заедно с вратаря и вратата на гостите.
После силите се размениха. Захари Захариев и Кадер Мустафов излязоха последователно сами срещу стража на “Янтра” Йордан Василев и доведоха нещата до 3:3. Пропуски за юношите направиха Светослав Йорданов, Захари Захариев и Кадер Мустафов, а победата с 3:4 донесе с далечен удар под сглобката Бисер Стоянов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново