Станислав Генчев: “Доволен съм най-вече от старанието”

Публикувано на пн, 3 юли 2017
169 четения

“Полезна провекра и за двата отбора. Доволен съм, че играхме срещу един от най-сериозните отбори в България и се опитахме да се противопоставим. Доволен съм от влагането на футболистите, естествено, към играта имам доста забележки. Ние сме новак в елита и момчетата трябва да трупат самочувствие срещу такива отбори. От две наши грешки допуснахме два гола. Бавно превключваме от фаза защита към фаза атака, това е най-трудното във футбола и затова трябва доста работа.
Във Втора лига имахме затруднения в отбрана и допускахме леки голове, затова желанието ми бе да заздравим защитата. Тя сега е сплав от опитни и млади футболисти. Набелязали сме за селекцията и нападатели, но няма много свободни играчи. Забавихме се, но се надявам да решим и този проблем. Водим разговори с такива играчи, и то в най-добрата възраст – между 24 и 27 години, надявам се максимално бързо да решим този въпрос. С много работа и желание нещата ще се получат.
По стадион “Ивайло” продължава да се работи, ръководството може да каже повече по този въпрос. Надявам се още в първия домакински мач да играем на нашия стадион “Ивайло”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново