Среща във ВТУ на плувните клубове за ползване на басейна

Публикувано на ср, 25 сеп. 2013
167 четения

Среща с четирите плувни клуба във Велико Търново инициира ректорът на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий” проф. дпн Пламен Легкоступ. На нея ще бъде обсъждано как може да бъде използван обновеният басейн на Великотърновския университет.
Сбирката е в сряда от 12 ч. в зала “Европа” на университета и на нея са поканени ПК “Етър”, “Царевец-ВТУ”, КПС “Етър 2000” и СК “Боляри-2009″.
“Всички те желаят да ползват басейна, който все пак е предназначен за студентите. Затова на тази среща ще видим заедно с какво университетът може да бъде полезен. Направили сме примерен график, като сме се постарали да удовлетворим всички желания, но няма как да е на 100 % просто защото капацитетът не го позволява”, коментира проф. дпн Пламен Легкоступ.
Ректорът съобщи, че ремонтните дейности в спортната зала почти приключват и тази седмица предстоят заземявания и замервания. От следващата седмица басейнът вече ще може да се ползва, увери проф. Легкоступ. Ремонтите на обновената спортна база почти са приключили, остава да завършат само във фитнес и спа центъра.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново