Спрягат сина на Лечков за “Етър 1924”

Публикувано на чт, 7 Мар. 2013
738 четения

Лъчезар Лечков

Синът на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков може да заиграе в “Етър 1924”, пише Football24.bg. След изваждането на “Сливен 2000” от професионалния футбол клубът на този етап ще продължи само с детско-юношески футбол. При това положение футболистите от основния състав останаха без отбор.
С преместването на “Етър 1924” в Сливен според медиите синът на Лечков – Лъчезар Лечков, може да премине при “виолетовите”. 19-годишният халф дебютира в професионалния футбол с екипа на “Сливен 2000”, когато беше едва на 17. Говори се, че в тима на Сердар Даят може да преминат още няколко играчи от разпадналия се отбор на “Сливен 2000”.
В събота “виолетовите” ще имат и първо гостуване за пролетния полусезон. След победата с 2:1 над “Монтана” на старта в Сливен, те играят във Варна срещу “Черно море”. Няма наказани играчи на тима за предстоящия мач, стана ясно след заседанието на Дисциплинарната комисия на БФС.
Съдийската бригада за мача пък ще стане ясна днес. От футболната централа вече обявиха, че преустановяват оповестяването на назначенията за предстоящите кръгове още във вторник и вече ще дават нарядите чак в четвъртък вечер. Това се правело с цел клубовете да имат минимално време за “нерегламентирани контакти” с обслужващите ги арбитри.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново