Спрягат Крум Стоянов за “Спартак” (Вн)

Публикувано на чт, 15 Дек. 2022
109 четения

Името на опитния бранител на етърци Крум Стоянов е спрягано за ново попълнение на варненския “Спартак”. Такава информация се появи в местните медии, според които новият старши треньор на “соколите” Димитър Димитров – Херо вече е постигнал договорка с левия краен бранител Крум Стоянов. Очаквало се нещата да се официализират в първите дни на януари.
Стоянов през есента носи фланелката на “Етър” и от великотърновския клуб засега не е излизала информация, че ще напуска. Играл е още за пловдивските “Локомотив” и “Ботев”, както и за “Берое”, “Славия” и ЦСКА 1948.
Херо гради изцяло нов отбор, след като махна 14 играчи от настоящия състав, който е в дъното на Първа лига. Шефовете на “Спартак” (Варна) са поставили таван на заплатите в клуба. Новите контракти на играчите ще бъдат подписвани максимум до 10 000 лева, което е доста добро възнаграждение, предвид заплатите в клубовете, конкуренти на “соколите” в борбата за оцеляване.
Двама основни футболисти на “Етър” от есенния полусезон, които пожелаха да си тръгнат от отбора, облякоха екипите на съперници във Втора лига и напролет ще излязат срещу “виолетовите”. Вкаралият пет гола централен нападател Живко Петков стана ново попълнение на “Созопол”. Тимът от едноименния крайморски град е последен в класирането само с 13 точки и стяга селекция за спасение от изпадане.
Централният бранител Радослав Терзиев пък вече е играч на втория в подреждането “Крумовград”. Селекцията на Вили Вуцов има равен брой точки, по 30 с великотърновци, и спечели гостуването на “Ивайло” с 0:1.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново