Спорт през ваканцията

Публикувано на пн, 29 юни 2015
121 четения

С активната помощ, подкрепа и съдействие от страна на спортните клубове в старата столица Община В. Търново осигурява възможност на всички деца да тренират и да спортуват активно по време на лятната ваканция.
Спортните експерти, съоръженията са на разположение както на онези, които вече са избрали своят спорт и тренират активно и последователно, така и за онези, които тепърва търсят подходящите за тях спортни занимания. Експертите са на разположение и за консултации кой от спортовете е подходящ за децата, които имат желание тепърва да започнат да спортуват.
Осигурени са спортни експерти, треньори и медицинско обслужване за занимания по осем вида спорт: бадминтон, тенис на маса, лека атлетика, плуване, шахмат, баскетбол, волейбол и тенис на корт очакват новите спортни звезди на Велико Търново, както и децата и младежите, които просто искат да бъдат физически активни по време на своята лятна ваканция и да придобият нови и полезни знания и умения в процеса на спортуване.
Тренировките по бадминтон ще води Димо Димов, по тенис на корт – Иван Русков, по баскетбол – Ивайло Стоименов, по шах – Светла Йорданова, по волейбол – Диана Иванова, по тенис на маса – Иван Иванов, по лека атлетика – Галина Пенкова, а по плуване – Петко Шатров.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново