Со­ня Бог­да­но­ва се за­вър­на в “Етър-64”, почнаха подготовка

Публикувано на ср, 7 ян. 2015
121 четения

Опит­на­та хан­д­бал­на със­те­за­тел­ка Со­ня Бог­да­но­ва се за­вър­на в род­ния си “Етър-64”.
Кри­ло­то иг­ра ми­на­лия се­зон в тур­с­кия “Ат­лан­тик спор”, след ко­е­то се за­вър­на в Бъл­га­рия и ра­бо­ти ка­то треньор в шко­ла­та на ве­ли­ко­тър­нов­с­кия клуб. “Етър-64” от­но­во при­до­би­ва пра­ва­та й и на нея ще се раз­чи­та се­ри­оз­но да под­си­ли ти­ма в бит­ка­та за шам­пи­он­с­ка­та тит­ла и Ку­па­та на Бъл­га­рия.
Въз­пи­та­нич­ки­те на треньор­ка­та Йон­ка Ген­че­ва ве­че под­но­ви­ха тре­ни­ров­ки след па­у­за­та око­ло Ко­лед­ни­те и Но­во­го­диш­ни­те праз­ни­ци. В по­не­дел­ник те про­ве­до­ха пър­во­то си за го­ди­на­та за­ни­ма­ние в за­ла “Са­ва Ве­лич­ков”.
Доб­ра­та но­ви­на ос­вен зав­ръ­ща­не­то в със­та­ва на Со­ня Бог­да­но­ва е и въз­с­та­но­вя­ва­не­то на Де­ни­ца Ива­но­ва, ко­я­то в пос­лед­ни­те ме­се­ци ле­ку­ва­ше кон­ту­зия.
От след­ва­щия по­не­дел­ник в за­ла­та вли­за и ка­пи­та­нът на ти­ма Да­ни­е­ла Ко­це­ва, ко­я­то през де­кем­в­ри пре­тър­пя ат­рос­ко­пия на ко­ля­но­то. В мо­мен­та тя наб­ля­га на фит­не­са, но се очак­ва да е го­то­ва за про­лет­ния по­лу­се­зон.
Под­го­тов­ка­та за­поч­ва във Ве­ли­ко Тър­но­во, но в пла­но­ве­те вли­за и пъ­ту­ва­не до Тур­ция, уточ­ни Йон­ка Ген­че­ва. Треньор­ка­та се на­дя­ва да бъ­дат уре­де­ни и кон­т­рол­ни сре­щи в юж­на­та ни съ­сед­ка. На­деж­ди­те са във Ве­ли­ко Тър­но­во пък да гос­ту­ва ру­мън­с­ки­ят “Ка­ра­кал”, на кой­то етър­ки ве­че нап­ра­ви­ха ви­зи­та и два­та клу­ба се до­го­во­ри­ха за сре­ща и в ста­ра­та сто­ли­ца. Ви­зи­та­та на ру­мън­ки­те оба­че ще за­ви­си от пус­ка­не­то на отоп­ле­ни­е­то в ДКС “Ва­сил Лев­с­ки”.
Пър­ва­та офи­ци­ал­на сре­ща за та­зи го­ди­на на  хан­д­ба­лис­т­ки­те от “Етър-64” е гос­ту­ва­не в Слив­ни­ца на мес­т­ния “Ни­ки спорт” на 21 фев­ру­а­ри.
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново