Ки­ря­ков вли­за в ща­ба на Го­че­то, Ка­ло­ян Ча­къ­ров не е дал от­го­вор

Публикувано на ср, 7 ян. 2015
673 четения

Или­ян Ки­ря­ков със си­гур­ност вли­за в треньор­с­кия щаб на но­вия нас­тав­ник на “Етър” Ге­ор­ги Ва­си­лев. То­ва съ­об­щи са­ми­ят нов стар­ши треньор. “Или­ян е си­гур­но име, той е чо­век, на ко­го­то мно­го ще раз­чи­там. Той ще ми по­мог­не и да при­до­бия впе­чат­ле­ния по се­гаш­но­то със­то­я­ние на от­бо­ра и на от­дел­ни­те фут­бо­лис­ти”, ко­мен­ти­ра Го­че­то.
До­се­гаш­ни­ят стар­ши треньор Ка­ло­ян Ча­къ­ров съ­що има пред­ло­же­ние да вле­зе в треньор­с­кия щаб ка­то нас­тав­ник на вра­та­ри­те. Спо­ред Ге­ор­ги Ва­си­лев той е доб­ре до­шъл, ако ре­ши да про­дъл­жи ра­бо­та с вра­та­ри­те. Ча­къ­ров оба­че още не е дал от­го­вор и на то­зи етап от­ка­за да ко­мен­ти­ра си­ту­а­ци­я­та. В ща­ба на Ва­си­лев ще има и още един треньор.
Но­ви­те по­пъл­не­ния ще ста­нат яс­ни най-ра­но на 26 яну­а­ри, ко­га­то за­поч­ва под­го­тов­ка­та. До­то­га­ва ще бъ­дат уточ­не­ни нев­рал­гич­ни­те пос­то­ве, за ко­и­то ще са не­об­хо­ди­ми под­к­реп­ле­ния, как­то и на­пус­ка­щи­те иг­ра­чи. За­се­га ин­ди­ка­ции има за Ти­хо­мир Три­фо­нов и Ра­дос­лав Анев, но още ни­що не е си­гур­но. Ня­ма да тър­сим фут­бо­лис­ти на ки­лог­рам. Вяр­но е, че не все­ки е го­тов да за­иг­рае във “В” гру­па, къ­де­то ус­ло­ви­я­та не са ка­то в ели­та, но фут­бо­лис­ти има дос­та­тъч­но, ще се на­ме­рят, до­ба­ви Ге­ор­ги Ва­си­лев.
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново