СКТМ “Боровец” си осигури място в първата четворка

Публикувано на пт, 9 Ное. 2018
99 четения

Мъжкият отбор на СКТМ “Боровец” си осигури участие в първата четворка на Висша лига по тенис на маса. След изиграването на есенните турнири от първенството горнооряховският отбор е на трето място във временното класиране. Напролет първенството продължава, като лигата е разделена на първа и втора четворка. Първите 4 отбора ще разпределят медалите, а във втората четворка ще се борят за оставане в лигата.
Последният есенен турнир се изигра в Панагюрище. “Боровец” постигна три победи – над “Елит” (Неделино) с 4:0, “Хасково” с 4:1 и “Комфорт” (Вн) с 4:3, а единствената загуба е от лидера “Дунав” (Рс).
Четиримата състезатели на “Боровец” – Светлин Беров, Петко Габровски, Йонко Ненков и Пламен Павлов, се представиха на много високо ниво. В решителната битка с “Комфорт” състезателите на “Боровец” показаха тенис от висока класа и си гарантираха участие сред най-добрите, без да зависят от резултатите на останалите. Считаният за сигурен участник в първата четворка отбор на Пловдив допусна загуба от “Корабостроител” и остана пети за сметка на “Дунав”, “Дигеста”, “Боровец” и “Корабостроител”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново