Етърци спряха победите на ЦСКА в елитната U15 група

Публикувано на пт, 9 Ное. 2018
155 четения

Децата на “Етър”, родени 2004/2005 г., спряха победния ход на ЦСКА в елитната U15 група. “Виолетовите” завършиха 1:1 с “червените” на стадион “Христо Ботев” в Дебелец, като дори водеха в резултата.
Още в 10-ата минута те поведоха. След центриране от фаул Никола Чукаров с удар с глава откри за 1:0. “Армейците” изравниха в последната минута на първата част, когато след корнер точен беше Мартин Влаевски. През второто полувреме пропуски за ЦСКА направиха Павел Жабов, Ясен Цеков и Кирил Великов.
След края на двубоя съдията Милен Въжарски показа червен картон на вратаря на ЦСКА Иван Маринов за реплики.
Етърци са на 11-о място в класирането с актив от 12 точки, а ЦСКА на върха бе застигнат от “Левски”, като двата отбора са с по 24 точки. В събота “виолетовите” гостуват на “Черно море”.
В елитната U17 група юношите на “Етър” не успяха да спрат “червените” и отстъпиха с 0:2. Мартин Смоленски изведе “армейците” напред в резултата, след като овладя центрирана топка от Тома Ушагелов и вкара за 0:1. Пет минути преди края на срещата Марк-Емилио Папазов удвои преднината, след като получи подаване от Смоленски. В тази група етърци са на 14-о място с 5 точки, в следващия кръг те също гостуват във Варна на “моряците”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново